22/Kasım/2013, 15:46 -
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmenlerin Günü Kutlu Olsun....

Öğretmen, Ulusun geleceğini hazırlayan irfan ordusunun bir neferidir. "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen maneviyatın evlatları olan öğretmenler ile eğitim; ulusun temeli, geleceğin aynası, yükselişi, çağdaşlaşmanın ve refahın asli unsurlarıdır.

Öğretmenlerine ve eğitimine dolayısıyla kültürüne sahip çıkamayan ülkeler de kaos yaşamaya, zamanla başka ülkelerin kölesi olmaya, hatta yok olmaya mahkumdurlar. Bu nedenle öğretmenlerimize sahip çıkılmalı, öğretmenlerimiz de çağdaş, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, hoşgörülü, sevecen, kucaklayan bir anlayış içinde olmalıdırlar.

Bu çerçevede, tüm öğretenlerin ve mesleği kutsal sayılan Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar nice senelere kavuşmak dileklerimizle.......

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ