20/Aralık/2012, 01:28 -
AŞURE GÜNÜ

Vakıf Merkezimizde Aşure Günü Düzenlendi

Vakfımız Kadın Kolu tarafından Vakıf merkezimizde 01.12.2012 tarihinde aşur günü düzenlenmiştir. Aşure gününe Vakıf yönetim kurulundan yöneticiler, dernek başkanları ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Çok sayıda misafirin geldiği aşure gününde aşure ikram edilmiş ve sonrasında misafirler ve yöneticiler güncel konularda sohbetler ve fikir teatilerinde bulunmuşlardır. Her yıl Vakıf Kadın Kolları tarafından düzenlenen bu etkinlik amacına uygun olarak gerçekleşmiş ve katılımcıların memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Kadın Kolları bu etkinliğin her yıl yapılmaya devam edeceğini ve başka etkinliklerde yapacaklarını ifade etmişlerdir. Vakıf Başkanı ve yöneticileride kadın kollarına her zaman destek olacaklarını ifade etmişlerdir.

AŞURE AYI 2012

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ