10/Kasım/2012, 14:01 -
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-Ü ANMA

ULU ÖNDER ATATÜRK-ÜN ÖLÜMÜNÜN 74.YILDÖNÜMÜ

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 74. yıldönümünde onu ve silah arkadaşlarını bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Dünyaya örnek olmuş büyük liderimiz için matem günü değil, fikirlerine sadakat günüdür. 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, hiçbir zaman tazeliğini yitirmeyecek fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz.

Demokratik, laik ve çağdaş değerlerinden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Atatürkçü Düşünce Sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini milleti ile sonsuza denk bölünmez bütün olarak yaşatacak, en büyük ateşleyici güçtür. Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimlerinle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığın uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz. Sizi,  silah arkadaşlarınızı ve Cumhuriyetin kurulmasında rol alan herkesi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.