16/Eylül/2012, 02:18 -
VAKIF DUASI VE BEDDUASI

Vakıfların Duası Ve Bedduası

Vakıflarda üye olmak yönetimlerde görv almak yüzde yüz gönüllük esaslıdır. Bu yerde ve yerlerde rant veya çıkar sağlamak için bulunulmaz. Bu niyetle bulunanlar içinde, başlıktan da anlaşılacağı üzeri bunu kötüye kullanan üye veya yöneticelere atfen Osmanlı zamanında yazılmış dua ve bedduayı yayınlanmıştır. Vakfedenler için nasıl hayırlı bir iş olduğunun yanında, vakıf mallarını veya paralarını yanlış ve yersiz kullanımlarından dolayıda nasıl bir beddua ile karşılaşılacağı gözler önüne serilmek suretiyle ilgililerin dikatinin çekilmesi amaçlanmıştır.

Vakıf Duası vakfedenlerin ve bu işe gönül verenlerin üzerine olsun.

VAKIF DUASI VE BEDDUASI

BAŞKANIN MESAJI
VAKIF BAŞKANI GÜNGÖR ŞAHİN;

OLAĞAN GENEL KURUL-2014 ÇANAKKALE SAVAŞI BASINDA ARTVİN-LİLER VAKFI ARTVİN-İN KURTULUŞU

VAKIF'IMIZA BU IBAN(IBAN  TR71 0011 1000 0000 0034 0854 18) NUMARASIYLA TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ..

Adres : İnönü Cad.Yuvam İşhanı Kat:2 No:213 16220 Osmangazi/ Bursa