16/Eylül/2012, 02:18 -
VAKIF DUASI VE BEDDUASI

Vakıfların Duası Ve Bedduası

Vakıflarda üye olmak yönetimlerde görv almak yüzde yüz gönüllük esaslıdır. Bu yerde ve yerlerde rant veya çıkar sağlamak için bulunulmaz. Bu niyetle bulunanlar içinde, başlıktan da anlaşılacağı üzeri bunu kötüye kullanan üye veya yöneticelere atfen Osmanlı zamanında yazılmış dua ve bedduayı yayınlanmıştır. Vakfedenler için nasıl hayırlı bir iş olduğunun yanında, vakıf mallarını veya paralarını yanlış ve yersiz kullanımlarından dolayıda nasıl bir beddua ile karşılaşılacağı gözler önüne serilmek suretiyle ilgililerin dikatinin çekilmesi amaçlanmıştır.

Vakıf Duası vakfedenlerin ve bu işe gönül verenlerin üzerine olsun.

VAKIF DUASI VE BEDDUASI

BAŞKANIN MESAJI
VAKIF BAŞKANI GÜNGÖR ŞAHİN;

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İHSAN AYDIN - OLAY GAZETESİ KURBAN BAYRAMI RAMAZAN GIDA PAKETİ

EN ÇOK TIKLANAN HABERLER

VAKFIMIZA TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN, ZİRAAT BANKASI BURSA ŞUBESİNDE BULUNAN HESABINA  BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ.. (HESAP NO62824443-5001) (IBAN : TR77 0001 0000 6062 8244 4350 01)

Adres : İnönü Cad.Yuvam İşhanı Kat:2 No:213 16220 Osmangazi/ Bursa