12/Mayıs/2012, 14:06 -
ATATÜRK HEYKELİ AÇILIŞI

DÜNYANIN EN BÜYÜK ATATÜRK HEYKELİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, 20.Asrın en büyük Devlet adamı Ulu Önder M.Kemal ATATÜRK'e sevgi ve saygısını hiç bir zaman kaybetmeyen, O'nun gösterdiği medeniyet yolunda yürümeyi ilke edinmiş, okuma oranı en yüksek il olan, doğduğumuz, kokusunu her zaman içimizde hissetiğimiz, özlem duyulacak kadar güzel ve şirin ilimiz ARTVİN'de Dünyanın en büyük ATATÜRK heykeli yapılmış ve 19 Mayıs 2012 tarihinde açılışı yapılacaktır.

Atatürk heykelinin yapımında emeği geçen, önderlik eden Sıtkı Kahvecioğlu Vakfı Yönetim Kurulu herkesi bu açılışa davet etmektedir.

ATATÜRK HEYKELİ AÇILIŞ TÖRENİ PROGRAMI

16:00 TÖREN BAŞLANGICI

BAYAR ŞAHİN KONSERİ,

FİRDEVS GÜNEŞ KONSERİ,

18 : 00 AÇILIŞ TÖRENİ KONUŞMALARI
19: 30 KURDELANIN KESİLMESİ VE           HEYKEL PERDESİNİN AÇILMASI

20 : 00 HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILMASI

ONUR AKIN KONSERİ,

LEMAN SAM KONSERİ.

23:00 TÖRENİN SONA ERMESİ

Kendi kurduğu T.B.M.M den korunması için kanun çıkardrğımız, 20. Asrın Tüm Dünyaca kabul edilen en büyük Devlet adamı, Mazlum Milletlerin Bayrağı Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün adına ve şanına yakışır büyüklükteki heykelinin açılışına onur vermenizi dilerim.

19Mayıs2012, Saat: 16.00, Atatepe/Artvin                                       SITKI KAHVECİOĞLU