07/Nisan/2012, 18:44 -
KİTAP BAĞIŞI

KÜTÜPHANE İÇİN KİTAP BAĞIŞI

Değerli Vakıf Üyelerimiz, Artvinli ve Bursalı Hemşehrilerimiz,

Artvin Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mehmet ÖZDEMİR " Merhaba ben mehmet özdemir.Artvin Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü.Okulumuzun kütüphanesinde ciddi oranda kitap ihtiyacımız vardır.Gelecemizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi adına güncel kitaplarla destek olursanız sizlere minnettar kalırım. Saygılarımla. Mehmet ÖZDEMİR Artvin Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü 05052299522" bu mail ile Vakfımızdan dolayısıyla sizlerden yardım istemektedir. Kitap bağışlamak isteyenler göndermek istedikleri kitapları Vakıf merkezimiz aracılığıyla veya kendileri direk göndermek istiyorlarsa mail içinde bulunan telefon numarası ile irtibata geçerek gönderebilirler.Vakıf Yönetimi olarak bu konuya göstereceğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkürler eder saygılar sunarız.