19/Şubat/2015, 17:45 -
EV ZİYARETLERİ

Kadın Kolları Ev Ziyareti Gerçekleştirdi...

Kadın Kolları Başaknı Halide Subaşı ve Bayan üyeler, Nedime Gümüş Önel, Bahtinur Avcı ve Zayide Usta önceden tespit ettikleri ve ailenin ihtiyaçları temin edildikten sonra aileye ziyaret gerçekleştirdiler. Gidilen ailenin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşıladılar. Onları mutlu etmeye çalıştılar.

Kadın Kolları Başkanı Halide Subaşı bu faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Ancak, Vakıfta üye 100 e yakın bayanada sitemde bulundu. Vakfın yüzden fazla üyesi olmasına karşın yapılan etkinlikleri geerçekleştiren 6 ile sekiz bayan arasında oluyor. Bu nedenle üye ve zamanı olan diğer bayanlarında kadın kollarında etkinliklere katılmalarını bekliyor.

Başkan Subaşı "Mutlu et, mutlu olasın" düsturu ile hareketle çalıştıklarını, çalışmaya devam edeceklerini ifade ediyor. Bu arada varlığı olanlarında, hayır işleri yapan Vakıfa bağışta bulunmalarını bekliyor.

KADIN KOLLARINDAN YARDIM