01/Ekim/2014, 12:26 -
KURBAN BAYRAMI

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.....

Sevgili Hemşerilerim,

Kurban Bayramınızı saygıyla kutluyorum. Bayram günlerine mahsus bir iki gün dinlenme zamanında aileniz ve dostlarınız enerjinizi yenileyecek bir huzur içinde vakit geçirmenizi diliyorum. Her hemşerimin, yalnız başına ve ailesi içinde bütün memleketin huzurunu derin bir dikkatle düşünmesidir. İnsanlık onuruna yaraşır bir hayat sürebileceği âdil bir sosyal ve ekonomik düzene yakın bir gelecekte kavuşma umudunu taşımaktayım.  Bunun sağlayacak yolun birlik ve beraberliğimizden geçeceğini düşünmekteyim.

Bütün vatandaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.

Güngör ŞAHİN

Vakıf Başkanı