09/Temmuz/2014, 12:53 -
RAMAZAN GIDA PAKETİ

Vakfımız Ramazan Gıda Paketlerini Dağıttı

Vakfımız yönetimi ilkleri yapmaya devam ediyor. Bu güne kadar yapılmamış olan gıda paketi dağıtma etkinliği bu yönetimimize nasip oldu.
                 Ramazan ayı girmeden yönetim kurulumuz 2014 yılı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtmaya karar vermiştir. Bu dağıtılacak erzakların organizasyonu için bir komisyon kurulmuş ve bu Komisyon çalışmaları sonucunda Ramazan ayı girmeden erzak paketlerini, Vakıf merkezinde, Osmangazinin köylerinde, Karacabey, Kemalpaşa ve İnegöl gibi.... ilçelerimizde dağıtmıştır. Bu dağıtımda Yöneticilerimizin tespitleri, ilçe derneklerimizin ve bazı mahalle muhtarlarının tespitleri sonucunda belirlenen ihtiyaç sahiplerine verilmiştir.
                  Bu erzak paketlerinin maliyeti Vakıf yöneticilerimiz ve bazı gönüllü üyelerimiz tarafından finanse edilmiştir. Maddi ve Manevi destekte bulunana herkese sonsuz teşekkürler ederiz.
                 Bilinmelidir ki, Vakıflar vakfedenlerin bağışları ile yaşarlar ve büyürler. Vakıfların var olan dua ve beddualarının bilinci içinde yapılan hizmetlerin yerini bulmasında azami gayret sarfedilmektedir. Bu çerçevede, yapacağınız bağışlarınızın kuruşunun dahi heba edilmediğinin bilinmesini isteriz. Sloganımız,

RAMAZAN GIDA PAKETİ

DİĞER Etkinlikler HABERLERİ