31/Mart/2014, 15:44 -
OLAĞAN GENEL KURUL-2014

Olağan Genel Kurulumuz Yapıldı

Vakfımızın 16.genel kurulu Yıldırım Barış Manço Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Kongerinin açılışında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve arkasından İstiklal marşı çoşkuyla söylendi. Kongre Artvin yöresi halk oyunları gösterisi ile başladı. Genel kurula çok sayıda siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplumkururluşlarının yöneticileri ve vakıf ortaklarımızın katılımları ile kalabalık bir ortamda yapıldı.Açılış konuşmasını Başkan Güngör Şahin yaptı. Daha sonra CHP Millet vekili İlhan DEMİRÖZ duygu ve düşünceleri için söz verildi.
             Genel Kurulu yönetmek üzere divan başkanlığı ve üyeleri için adayları gösterildi ve yapılan oylama ile divan Başkanlığına Servet BÜYÜKPOYRAZ ve iki katip üye seçilmiştir. Yönetim kururlu üyesi Yüksel Usta tarafından faaliyet ve denetim raporları  okundu. eski yönetimin ibrası oy çokluğu ile kabul edildi.
                 Yeni dönem için Güngöe Şahin ve listesi tek liste olarak seçime aday oldu. Yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile aşağıda isimleri yazılı vakıf ortakları 2 yıllığına yönetime seçildiler.
                  Seçimlerin sonunda tekrar Başkanlığa seçilen Güngör Şahin Vakıf Ortaklarına teşekkürlerinin ve projelerini aktardı.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

GÜNGÖR ŞAHİN